ARKIV:  9. november 2016

Optagelse d. 9. november 2016 med Krak-redaktørerne og bl.a. de 3 lokale anmeldere skagboen og medlem af byrådet i Frederikshavn, Bjarne Kvist


Til lancering af 1. bind af Trap Danmarks 6. udgave om Frederikshavn, Læsø og Hjørring kommuner.
Og som foregik hos PixlArt i Østervrå d. 9. november 2016. Efter præsentationen af Traps 6 udgave som også har en digital udgave så man på interessante historiske og kulturelle lokaliteter kan gå på Trap med sin mobil og læse om stedet hvor man netop er, så bliver bind 1 anmeldt af repræsentanter fra de 3 kommuner der er med i det nys udkomne bind, som også kan være en glimrende julegaveide til borgere i Frederikshavn, Læsø og Hjørring kommuner m. fl.. (bragt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 20. december 2016)
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 20. december 2016)

HØR: Optagelse d. 9. november 2016 med Krak-redaktørerne og bl.a. de 3 lokale anmeldere skagboen og medlem af byrådet i Frederikshavn, Bjarne Kvist (25:19)


gif PixlArts hjemsted den tidl. baptistkirke i Ø. VråEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS