ARKIV:  30. january 2019

Regionsdirektør Søren Hageman, Niras holder foredrag om "Bliv klogere på FN's 17 Verdensmål, og hvordan du kan inddrage målene i din virksomhed og gøre det til en god forretning.".


”FN's 17 Verdensmål - og hvordan de kan blive en del af din virksomhed”
Det var overskriften på ingeniørfirmaet Niras regionaldirektør Søren Hagemans lysbillede-foredrag d. 30. januar 2019 som Dialog på Frederikshavn optog og bringer her i både lyd og på Dialogs hjemmeside også i billeder, idet Søren Hagemans venligst har stillet sin anvendte powerpoint til Dialog på Frederikshavn Lokalradios rådighed.

Endvidere skriver arrangøren Erhvervshus Nord i foromtalen:
”Bliv klogere på FN’s 17 Verdensmål, og hvordan du kan inddrage målene i din virksomhed og gøre det til en god forretning. Indlægsholder er regionsdirektør i NIRAS Søren Hageman….
FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling sætter en ny global dagsorden frem mod 2030. Søren Hageman, regionsdirektør i NIRAS vil fortælle om, hvordan de 17 verdensmål sætter retning og danner et fælles sprog for os ALLE i bestræbelserne på at arbejde mod en bæredygtig verden. Der er brug for, at alle engagerer sig, hvis vi skal nå målene i 2030.

Det er ikke kun en politisk dagsorden. En stor del af indsatsen skal komme fra private virksomheders initiativer og fra os alle som enkeltpersoner. Det er ikke kun for store virksomheder, også de SMV har muligheder – og er potentielt i farezonen, hvis ikke de er med på forkant af dagsordenen. At nå verdensmålene udgør i sig selv et enormt markedspotentiale for de, der engagerer sig. Bæredygtighed er ikke længere bare noget der koster ekstra – det er god forretning!
Søren Hageman tager bl.a. udgangspunkt i NIRAS, og hvordan de i praksis har grebet det an på koncern-strategisk niveau, og hvad der allerede er kommet ud af det mht. opgaver og brand.
(Lagt på nettet d. 20. februar og sendt d. 20. februar 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse d. 30. februar 2019 af møde med oplæg af dir. Søren Hageman, NIRAS om de 17 verdensmåls betydning for den enkelte virksomhed .

HØR: Regionsdirektør Søren Hageman, Niras holder foredrag om "Bliv klogere på FN’s 17 Verdensmål, og hvordan du kan inddrage målene i din virksomhed og gøre det til en god forretning."


Den serie lysbilleder, som Søren Hageman relaterede sit foredrag til - og som er med her, lige til at åbne og kigge på - samtidigt med aflytning af foredraget


gif Niels Bay Christensen dir. Erhvervshus Nord indleder


gif Søren Hageman Niras i gang med sit lysbilledbaserede foredrag om verdensmålenes udfordringer til virksomhederne og om deres besøgstid.

gif FNs 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling (klik for at forstørre)

gif Dialog med de ret men spørgende tilhørere

gif bl.a fra kommunen og Tankegangen

gif dir. Søren Hageman der bl.a var fan af Steen Hildebrandt

gif Erhvershus Nord-direktøren afslutter mødet

gif om virksomhedernes møde med verdensmålene med at opfordre til at udøve socialøkonomisk iværksætteri


UNDP,Globale gymnasiers og Mellemfolkeligt Samvirkes side med Verdensmålene

Verdens bedste nyheders side med Verdensmålene

Hele verden i skoles side om Verdensmålene oprettet af Oxfam/Ibis
RSS