ARKIV:  22. june 2019

Den aktive mountainbiker carsten Rasmussen fortæller om klubben og stien på Pikkerbakken. [2 af 2 i serie]


Den middagsstund hvor mountainstierne på Pikkerbakken skulle indvies - og det blev de også - bare nede ved Møllehuset - fortæller Carsten Rasmussen bl.a.
Vi skal nu i Dialog på Frederikshavn Lokalradio høre en reportage fra indvielsen af mountainbike-stien på Pikkerbakken i Frederikshavn d. 22. juni 2019, som ikke gik helt efter planen, men blev reddet takket være mountainbikeren Tom Ritmann og videos med Frederikshavn Mountainbikerklubs kørere.
Og senere ikke mindst Carsten Rasmussen som d 27. juni i en separat lydfil fortæller hele historien om samarbejdet mellem de foreningsfrivillige i Mountainbikeklub9900, kommunen og det lokale erhvervsliv og grundejere om at skabe det lokale og også turistmæssige aktiv som mountainbikebanen på Pikkerbakken nu er.


HØR: Interview med mountainbikeren Tom Ritmann og i øvrigt en situationsrapport fra den middagsstund hvor mountainstierne på Pikkerbakken skulle indviesSE: Video: Mountainbikere kører lystigt på de nyanlagte stier op og ned og ud og ind på Pikkerbakkens skovklædte skrænter d. 22. juni 22. juni 2019Billede


SE: - flere cykelryttere fra Frederikshavn Mountainbikerklub


gif En mountainbiker

HØR: Den aktive mountainbiker carsten Rasmussen fortæller om klubben og stien på Pikkerbakken


gif Mountainbiker på toppen ved MF-990-teltet

gif sponsorerne

gif Stien

gif - med udsigt udover Frederikshavn

gif udover Frederikshavn

Her på denne dialog-optagelse fra fritidsmessen i 2016 kan man på det 7. lydindslag finde et interview med folk fra MB99 Hør om Mountainbakeklubben-9900

Hjemmeside for MTB9900 FrederikshavnRSS