Integrationsrådsforkvinde Katalin Fülüp om forberedelserne til integrationsfesten "Hele Verden i Frederikshavn" som i 2019 afholdes lørdag d 14. september.

Integrationsrådsforkvinde Katalin Fülüp om forberedelserne til integrationsfesten "Hele Verden i Frederikshavn" som i 2019 afholdes lørdag d 14. september.

Integrationsarrangementet "Hele verden i Frederikshavn" overlever takket være de frivillige
Dialog interviewer her Katalin Fülüp om forberedelserne til integrationsfesten ”Hele Verden i Frederikshavn” som i 2019 afholdes lørdag d 14. september. Som led heri inviteres nye interesserede til at tilmelde sig til et informations- og planlægningsmøde mandag d. 19. august kl 18,30 hos Tankegang, Midtpunkt 40 i Frederikshavn. Man tilmelder sig blot inden d 15. august til Bajro Terzic på tlf. 23606479 .
Interviewet foregik d 9. juli 2019.
Katalin Fülüp har som ny forkvinde for integrationsrådet selv engageret sig i at skaffe sponsorer. Og her er spontane tilbud om at sponsorere meget velkomne til at henvende sig pr mail på ktfu@frederikshavn.dk eller pr telefon 98 45 72 00

Interesserede kan læse mere om ”Hele verden i Frederikshavn kommune 2019”, ved at klikke på det link til pressemeddelelser om integrationsarrangementet som ligger på Dialog på Frederikshavn Lokalradios hjemmeside sammen med linket til interviewet med Katalin som podcast

Som forkvinde for integrationsrådet modtager Katalin Fülüp gerne henvendelser med ideer og informationer. Man henvender sig så til integrationsrådets sekretær Maiken Pilgaard Krüger på Ring til Maiken Pilgaard Krüger Tlf. (+45) 9845 7268 eller maku@frederikshavn.dk. (Lagt på nettet 18. juli og sendt d. 17. juli 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 9. juli 2019 med integrationsrådsformand Katalin Fülüp om integrationseventen "Hele verdeni Frederikshavn kommune", som foregår lørdag d. 14. september i Maskinhallen.

[pix] Integrationsrådsforkvinde Katalin Fülüp om forberedelserne til integrationsfesten ”Hele Verden i Frederikshavn” som i 2019 afholdes lørdag d 14. september

Pressemeddelelsen Hele verden danser i Frederikshavn til september"

Forstør billederne med et klik på dem
[pix] Katalin Fülüp, forkvinde for integrationsrådet


[pix] Anders,Bajro,Stenar, Oana, Katalin

[pix] Ruth Chr.,Inger Ejstrud og Midiya Hassan

[pix] Bl.a. Poul Nielsen og Jens Tang Olesen

[pix] og flere til

[pix] Dansekæde af deltagerne i mødet d. 1. juli 2019

[pix] - og her alle med i kædedansen pånær fotograf Stenar Glaman

Frederikshavn kommunes Integratíonsråd

Følgende nationaliteter, foreninger og enkeltpersoner har meldt sig som deltagere til årets arrangement:
Rumænien Ungarn Congo Thailand Dansk- Kurdisk Forening
Biblioteket Strandby Metodistkirke Jens Tang Olesen AOF – Ordskolen
Arne Hansen – Frederikshavn Lokalradio AOF – Sprogskolen Integrationsrådet
Venligboerne Dansk Røde Kors – Sæby Steen Jensen Bangsbo Freja
Frederikshavn Skøjteforening Dansk Afghansk Humanitær Forening
Det Grønlandske Hus i Aalborg Myanmar /Burma Sydamerika Eritrea Syrien Ungdomsskolen Rådhuscentret
Desuden har vi kontakt med flere foreninger og organisationer, som ikke har meldt endeligt tilbage.
 

Tilmeld: RSS