ARKIV:  20. august 2019

Den mangeårige Amtsråds- og folketingspolitiker for SF, Karl Bornhøft, fortæller om sit indholdsrige liv og virke.


Den mangeårige nordjyske Amtsråds- og folketingspolitiker for SF, Karl Bornhøft, Hjørring, fortæller om sit indholdsrige liv og virke.
Dialog har besøgt SF-amtsråds- og folketingspolitikeren Karl Bornhøft i Harken syd for Hjørring for at lave et portrætinterview af en kendt politiker fra sine mange år som formand for sundhedsudvalget i Nordjyllands amt. Interviewet fandt sted d. 20. august 2019.
Vi hører om opvæksten i Vaarst syd for Aalborg i et håndværkerhjem . Karl blev udlært og arbejdede som kok og fortæller hvorfor han måtte opgive den private sektor og flyttede med sin nyuddannede kone til Hjørring og blev postbud og medlem af partiet SF og gjorde karriere i partiet.
Vi hører af gode grunde mest om tiden som formand for sundhedsudvalget i Nordjyllands Amt og om de generelle erfaringer herfra som gjorde at Folketingskollegerne ikke kunne imponere ham, da han selv havnede der. Vi hører Karl Bornhøfts mening om det underprioriterede psykiatriske område og hvorfor sundhedsudgifterne bare stiger mm. Karl Bornhøft udtrykker glæde over et rigt liv som især amtsrådspolitiker og opfordrer alle med interesse om at prøve at blive valgt uanset hvilket parti de måtte foretrække. Og man mærker at Karl Bornhøft som for nyligt førte en heftig Folketingsvalgkamp på læserbreve, stadig gerne vil være med til at udrette noget i politik og ikke vil udelukke at stille op hvis nogen opfordrer ham.


HØR: Den mangeårige Amtsråds- og folketingspolitiker for SF, Karl Bornhøft, fortæller om sit indholdsrige liv og virke


gif SF-politikeren Karl Bornhøft

Facebookside for Karl H. Bornhøft

Karl Bornhøfts mailadresse er bornhoft.karl@gmail.com

Og det er også muligt at kontakte Karl Bornhøft på tlf. 25144722

Hjemmeside for partiforeningen SF-HjørringRSS