Kasper Toft og Karen Jelsbak fortæller om Understed Idrætsforening, der med 75 år på bagen stadig lever i bedste velgående.

Kasper Toft og Karen Jelsbak fortæller om Understed Idrætsforening, der med 75 år på bagen stadig lever i bedste velgående.

Om Understed Idrætsforening, der med 75 år på bagen stadig lever i bedste velgående.
Dialog på Frederikshavn Lokalradio har været på besøg i Understed Idrætsforenings klubhus som er en del af Understed Forsamlingshus og interviewede 2 bestyrelsesmedlemmer i Understed Idrætsforening, Kasper Toft og Karen Jelsbak om hvad der sker i UIF i dag med kvinde- og herrefodbold og bankospil mm.
Med udgangspunkt i Understed Idrætsforenings fejring af 75-årsdagen d. 19. juni 2019 drejer samtalen sig ikke mindst om Understed Idrætsforenings historie, som er tæt sammenknyttet med Understed Forsamlingshus både historisk og aktuelt. Bl.a hører vi om den store betydning som UIF's stifter og første mangeårige formand, Henry Nielsen havde for foreningen og de mange unge der dengang var aktive fodbold- og håndboldspillere og om vinteren dyrkede gymnastik, spillede dilettant og gik til alkoholfrie baller mm. Samtalen foregik d. 26. august 2019 i Understed Idrætsforenings klublokaler beliggende i en tilbygning til Forsamlingshuset, som idrætsforeningen i øvrigt administrerer.


[pix] Kasper Toft og Karen Jelsbak fortæller om Understed Idrætsforening, der med 75 år på bagen stadig lever i bedste velgående.

[pix] Understed Forsamlingshus

[pix] Stifteren af Understed Idrætsforening, Henry Nielsen hejser flaget

[pix] Understed Idrætsforenings fane dateret d. 19. juni 1945

[pix] Understed Idrætsforenings logo

[pix] Kasper toft formand for Understed Idrætsforening

[pix] Mindesten: Understed Idrætsforening stiftet i 1944. Stenen er sat til minde d. 19.06 1984

[pix] Den store sal i Understed Forsamlingshus 2019

[pix] UIF-medaljer opstillet i klubhuset, som er bygget til forsamlingshuset

[pix] Hyggekrog i UIF-klublokalet

[pix] UIF's fodboldbane

[pix] Legepladsen bag Understed forsamlingshus

[pix] Understed Forsamlingshus set fra sydvest

Facebookside for Understed Forsamlingshus

Understed Idrætsforening i Staevner.dk/0429 hvor finder klubresultater 

Tilmeld: RSS