ARKIV:  30. august 2019

Interview med Ellen Brodersen-Hval, som fortæller om at flytte til Voerså og om sit arbejde med 2-sprogs-pædagogik i mange år . Det er er Ellens store interesse og hvor hun som nylig pensionist stadig gerne deler ud af sin viden og kunnen.


En ildsjæl og ekspert i pædagogik for 2-sprogede er flyttet til Frederikshavn kommune.
Interview med Ellen Brodersen-Hval, som fortæller om at flytte til Voersaa og om sit arbejde med 2-sprogs-pædagogik i mange år . Det er er Ellens store interesse og hvor hun som nylig pensionist stadig gerne deler ud af sin viden og kunnen. Det sker bl.a som lektiehjælper i Venligboerne Frederikshavn. Og Ellen Brodersen-Hval tilbyder også at dele sin store viden og erfaring med undervisning af 2-sprogede med andre lærere der kunne ønske det. Ellen Brodersen-Hval fortæller desuden om sin baggrund som dansk sydslesviger og hvilken betydning det har haft for hendes interesser for andre slags minoriteter som f. eks. flygtningebørn og deres vellykkede integration, som altid drejer sig om at udvælge sig det bedste fra sin medbragte kultur og værtslandets , men hvortil det også er nødvendigt at værtslandets lokalbefolkning bidrager i øjenhøjde.
(Lagt på nettet 8. september og sendt d. 25. september 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 30. august 2019 med Ellen Brodersen-Hval, Voersaa ,


HØR: Interview med Ellen Brodersen-Hval, som fortæller om at flytte til Voerså og om sit arbejde med 2-sprogs-pædagogik i mange år . Det er er Ellens store interesse og hvor hun som nylig pensionist stadig gerne deler ud af sin viden og kunnen.


gif Ellen Brodersen-Hval

Ellen Brodersen-Hval kan af interesserede i 2-sprogspædagogik kontaktes på mailadressen ebroders@hotmail.no
- eller på tlf 20737448

Ellen Brodersen-Hvals Facebookside Ellen Brodersen-Hval
RSS