Extinction Rebellion-aktivist om hvorfor demo foran våbenmessen på hotel Hvide Hus i Aalborg

Netmediet Flygtninge og Fred interviewer her Pelle Hjek Møller Kirkeby fra Extinction Rebellion 1. september 2021 om hvad det er der får disse unge mennesker til at tage turen helt fra København til Aalborg, hvad de laver i Aalborg og hvad de håber at få ud af det.

Det er relevant at nævne at fredsfolk fra den omtalte Forbyd Atomvåben – ICAN i Danmark m.fl. også demonstrerede og benyttede lejligheden til at rejse debatten om den gensidige sammenhængen mellem Danmarks militarisme og klima- og miljøforværringen jf den tidligere offentliggjorte optagelse af mødet  ”Våbenproduktion og klimaet”, som foregik  på biblioteket i Aalborg1. september  jf linket hertil: https://flygtningeogfred.dk/vaabenproduktion-og-klimaet-en-ond-spiral-foredrag-af-hasse-schneidermann/  og yderligere 3 indslag som problematiserer  militarismen vil følge samt flere småinterviews med aktivisterne fra Extinction Rebellion.

Man kan læse mere om våbenmessen og dens arrangør på  https://usercontent.one/wp/flygtningeogfred.dk/wp-content/uploads/2021/08/210826PM-Vaabenmesse-Sideevents-1.-2.9..pdf?media=1718468335

Facebooksideadresse  for Extinction Rebellion Danmark  https://www.facebook.com/ExtinctionRebellionDK/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Dyt for Fred” og det blev der virkeligt
Pelle Hjek Møller Kirkeby fra Extinction Rebellion, som blev interviewet foran Hotel Comwel Hvide Hus 1. september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar