Foromtale af fredsdemonstration i Aalborg på lørdag d. 5. marts kl. 12.

Susanne Vokstrup fra Fredsaktivisterne i Aalborg fortæller om hvorfor en række civilsamfunds-organisationer med den nordjyske afdeling af FN-forbundet i spidsen er gået sammen om at arrangere en fredsdemonstration for hele Nordjylland under overskriften: For fred og nedrustning – Nej til Ruslands invasion i Ukraine – Stop for alle krigshandlinger nu. Fredsdemonstrationen foregår på lørdag d. 5. marts kl. 12 på Toldbod Plads, 9000 Aalborg. Blandt talerne vil være Rådmand Nuuradiin Hussein (S), Lars Gaardbo, 3F Aalborg og Allan Vokstrup, FN-forbundet.

I øvrigt fortæller Susanne Vokstrup om sin positive oplevelse ved at høre nogle af deltagerne i torsdagens DR2-Debatten tale diplomatiets og fredens sag. Interviewet kom ind på de spildte forhandlinger hvor forslag om fælles sikkerhed blev ignoreret ja faktisk helt siden 1991, og om ukrainers ønske om at organisere en fælles folkelig ikkevoldelig modstandskamp frem for risikoen for en militær modstandskamps forudsigeligt store tab af menneskeliv.

https://www.facebook.com/events/1873773336156393?ref=newsfeed findes information om demonstrationen. Eller via Facebooksiden “FN-forbundet Nordjylland”

Det er muligt at kontakte Susanne Vokstrup for yderligere oplysninger på mailadressen susanne@vokstrup.dk

Læs på https://news.un.org/en/story/2022/03/1113152om FNs Generalforsamlings overvældende tilslutning til resolution om at Rusland straks skulle stoppe invasionen af Ukraine.

Fredsdemonstration lørdag d. 5. marts kl 12 på Toldbod Plads i Aalborg

 

Skriv et svar