Om succesfyldt dansk- afghansk udviklingssamarbejde på græsrodsniveau baseret på brugt udstyr og støtte fra Genbrug til Syd.

ZahraZahra viser afghansk skolepige at bruge computer Olawi fortæller om Dansk Afghansk Humanitær Forenings samarbejde med foreningen OLAWI i Afghanistan om genbrug af udstyr i sociale udviklingsprojekter. Vi hører om den positive evaluering af sydpartneren. Og om ideen med at invitere lederen Zerak til Danmark for at vi i Danmark og de danske myndigheder kan høre om de erfaringer, som OLAWI har gjort sig og hvad der virker i det sociale udviklingsarbejde, samt hvilke ønsker Zerak kan have til os i Danmark. Zahra fortæller også hvilke slag brugt udstyr, som der ifølge OLAWI er brug for til den forestående indsamling til Afghanistan. Folk der har noget heraf de kan undvære, er velkomne til at henvende sig til Sayed Olawi på mobil 53574065 eller mailadressen sayedolawi@yahoo.dk . Og det gælder også for bestillinger af foredrag om Afghanistan og det dansk-afghanske udviklingssamarbejde – i kølvandet på det vellykkede arrangement på Frederikshavn Bibliotek. Se videoer herfra:

 

 

Interviewet blev optaget d 11. februar 2020 i Frederikshavn. Se Facebooksiden ”Dansk Afghansk Humanitær Forening” https://www.facebook.com/DanskAfghanskHumanitaerForening/  og OLAWI’s hjemmeside https://www.olawi.org/

Skriv et svar