Hør hvordan Fredsministerium sætter freden på dagsorden når der er Folkemøde på Bornholm

Det er Hasse Schneidermann, som her fortæller om hvorfor Fredsministerium er på Folkemødet og gerne vil snakke med folk om hvorfor der er krig i verden og hvordan vi sammen kan skabe en positiv og bæredygtig fred – hvis vi vil. Alle er velkomne til Fredsministeriums gadeevents på Nordlandspladsen, hvor man finder os på følgende tidspunkter:

Torsdag d. 16. juni kl. 12:00-13:00 på Nordlandspladsen: Krige har ingen vindere, så det må freden have! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk om hvorfor det netop er sammen med fjenden, at fred og forsoning skal findes.

Fredag d. 17.06 kl. kl. 13:00-14:00 på Nordlandspladsen: Danmark bør tilslutte sig FNs forbud mod atomvåben! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk, der vil have forbuddet ratificeret, og kræver at USA overholder det på danske baser.

Lørdag kl. 10:00 – 11:00 på Nordlandspladsen: Klimakampen må ikke drukne i militær oprustning! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk om hvordan vi sammen stopper, at krig og oprustning ødelægger vores klima.

Søndag d. 19. juni kl. 10:00-11:00 på Nordlandspladsen: Nej til Østersøen som krigens hav! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk, der vil tage angrebet ud af forsvaret, og møde krig med ikkemilitær konfliktløsning.

Optagelsen med formanden for Fredsministerium foregik d. 11. juni 2022 til netradioen ”Flygtninge og Fred” https://flygtningeogfred.dk

NB. Find lydknappen nederst på siden her.

Brug gerne denne Linksamling af journalist Tom Paamand til udvalgte mødetilbud fra årets Folkemødeprogram
om krig og fred – på  https://fred.dk/folkemoede/ Og her kan man også klikke en pdf-udgave frem lige til at printe ud og tage med til Folkemødet eller brug https://fred.dk/folkemoede/Fredsrelevant_Folkemoede2022.pdf

På medlemsorganisationen Aldrig Mere Krigs hjemmeside https://aldrigmerekrig.dk har redaktør Tom Paamand nu lagt en Folkemødeudgave af Aldrig Mere Krig Nyhedsbrev med en masse relevante artikler https://aldrigmerekrig.dk/nybreve/AMK_NB_2022-Pjece.pdf – også relevant for dig som ikke kan komme til folkemøde på Bornholm.

Specielt om atomvåben finder man information på http://www.atomvaabenforbud.nu/

For yderligere information kontakt gerne Hasse Schneidermann, formand for Fredsministerium  på hasse.schneidermann@gmail.com

 

 

 

Fredsministerium-optog på tidligere Folkemøde
Hasse Sneidermann, som fortalte om Fredsministeriums tilbud på Folkemødet og som er formand for Fredsministerium.

Skriv et svar