Situationen i Afghanistan, som lederen af mediehuset The Afghans oplever det

Flygtninge og Fred har interviewet Ahmad Walid Rashidi om situationen i Afghanistan og udviklingen heri, som han oplever det som leder af det afghanske mediehus The Afghans. Bl.a. hører vi at de afghanske Talebansoldater fortælle at deres kvindelige familiemedlemmer er sure på dem som talebanere. Alle er således enige om at diskriminationen mod kvinder på arbejdsmarkedet intet har at gøre med islam.

Vi hører også om Ahmads og The Afghans udfordringer med diskrimination der fordyrer at have kvindelige journalister ansat.

Således udtaler Ahmad Walid Rashidi: ”Vi har brug for din hjælp for at kunne fortsætte vores arbejde i det afghanske mediehus”. Man kan støtte The Afghans oplysningsarbejde enten med mobilepay eller kontooverførsel(indsamlingen er godkendt):

Mobilepay:

Enten en af disse mobilepay boxe:

Mobilepay- Box: 4174GF

Mobilepay- Box: 3958EQ

Mobilepay- Box: 0131RB

Eller via bankoverførsel:

Spar Nord Reg. Nr. 9004 Kontonr: 1120506796

Ahmad Walid Rashidi flygtede som barn til Danmark. Ahmad havde fået det ene ben skudt af, men klarer sig med benprotese, tog uddannelse og har samtidig i over 10 år organiseret hjælp til afghanere bl.a. skaffet benproteser til de mange krigsinvalider. Flygtninge og Freds interview med Ahmad Walid Rashidi foregik d. 14. maj 2023. (SE nederst)

Man kan besøge The Afghans på https://www.facebook.com/TheAfghans2022

Man kan læse mere om Ahmad Walid Rashidis The Afghans formål, aktiviteter og udfordringer på https://usercontent.one/wp/flygtningeogfred.dk/wp-content/uploads/2023/01/230128Ahmad-Rashidi-Om-mit-virke-i-Afghanistan.pdf?media=1644878725 og på YouTube https://www.youtube.com/channel/UCsJmNMQYK1S5FBcRum98UaQ

.Man kan kontakte Ahmad Walid Rashidi pr mail på ahmad.walid.rashidi@hotmail.com

Og høre et tidligere interview med Ahmad Walid Rashidi ” The Afghans et medie, undervisnings og kompetencehus for journalister og især kvinderne ” på https://flygtningeogfred.dk/the-afghans-et-medie-undervisnings-og-kompetencehus-for-journalister-og-isaer-kvinderne/

Billedet viser The Afghans team i Kabul.
Ahmied Walid Rashidi som bliver interviewet om The Afghans oplysningearbejde i Afghanistan

 

 

Skriv et svar