Stener Glamann fortæller om eventen ”Hele verden i Frederikshavn” lørdag d. 1. oktober.

En af ankermændene i den årlige efterårsevent ”Hele verden i Frederikshavn kommune”, direktør Stener Glamann fra den frederikshavnske kommunikationsvirksomheden Tankegang fortæller om hvad man på lørdag d. 1. oktober kan opleve på den tidligere Hånbækskole, Hånbækvej nr. 32B i Frederikshavn.

Det spænder fra oplysende udstillinger og smagsprøver fra alverdens madkulturer til sceneoptrædener med (fælles)dans og fællessang og hertil udendørs aktiviteter af spejdere og idrætsudøvere, hvor alle kan deltage. De deltagende etniske minoriteter har i år valgt ”Fred i verden” som tema for eventen Hele verden i Frederikshavn kommune. Interviewet med Stener Glamann til Frederikshavn Lokalradio og Flygtninge og Fred på https://flygtningeogfred.dk/ blev optaget d. 24. september 2022.

Man kan de næste dage følge med i opdateringer om eventen Hele verden i Frederikshavn på Facebooksiden ” Hele Verden i Frederikshavn Kommune”.

Og har man spørgsmål så er man velkommen til at henvende sig til Bajro Terziz på BATE@frederikshavn.dk Man kan høre og se om tidligere års Hele verden i Frederikshavn ved at søge på     https://flygtningeogfred.dk/   øverst til højre.

Et detaljeret program vil blive lagt op her så snart det foreligger. Man vil kunne finde reportager fra tidligere års Hele verden i Frederikshavn ved at søge øverst til højre på https://flygtningeogfred.dk/

Plakat for “Hele verden i Frederikshavn kommune” 2022 
Her er programmet til kulturdagen i morgen. Det er fra kl. 12-16 på Hånbækskolen , Hånbækvej 32B i Frederikshavn , og der er gratis adgang. Vi ses

 

 

Stenar Glamann, som her fortæller og  skal være konferencier (foto fra 2221)

1 tanke om “Stener Glamann fortæller om eventen ”Hele verden i Frederikshavn” lørdag d. 1. oktober.”

Skriv et svar