Venligboen Poul om demo i Frederikshavn d. 12. juni for vore syrere.

Dialog på Frederikshavn Lokalradio har bedt Poul Nielsen fra Venligboerne Frederikshavn fortælle om den solidaritetsmarkering for vore syriske flygtninge på  Kallstorvet i Frederikshavn på lørdag d. 12. juni kl 11 .

Læs også  gerne pressemeddelelse om frederikshavnernes solidaritetsmarkering på Kallstorvet i Frederikshavn lørdag d. 12. juni kl 11 på: 210605pressemeddelelse demo-12.061

Man er også velkommen til at dele eller printe pressemeddelelsen og uddele den til venner, kammerater og bekendte med opfordring til at deltage i solidaritetsmanifestationen så den bliver stærk også her i Frederikshavn.

Det samme gælder især fotoet her af den plakat der skal sættes op i byer på steder hvor frederikshavnerne mødes, som man også er velkommen til at dele eller printe og uddele til venner, kammerater og bekendte med opfordring til at deltage i solidaritetsmanifestationen med vore syriske medborgere, så den bliver  stor og stærk også her i Frederikshavn.

Plakat og flyer for demo d. 12. juni kl 11 i Frederikshavn for udvisningstruede syriske flygtninge. Designer er Ellen Brodersen-Hval

Poul Nielsen Her i Venligboernes genbrugsbutik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du har hørt podcasten her hvor Poul Nielsen fra Venligboerne Frederikshavn fortæller om solidaritetsmarkeringen lørdag d. 12. juni for udvisningstruede syrere, så hør også gerne følgende 2 andre indslag på Flygtninge og Fred:

Syrisk-frederikshavner Shadi Totanji stiller 4 spørgsmål til danskerne om udvisning

https://flygtningeogfred.dk/syrisk-frederikshavner-shadi-totanji-stiller-4-spoergsmaal-til-danskerne-om-udvisning/

og

”DU FORSTÅR DET IKKE SAGDE HAN” af Jeanette Munksbøl efter samtale med syrisk flygtning.

https://flygtningeogfred.dk/du-forstaar-det-ikke-sagde-han-af-jeanette-munksboel-efter-samtale-med-syrisk-flygtning/

 

Skriv et svar