Hør konfliktforsker Ole Wæver om atomvåbens øjeblikkelige farlighed og debat herom.

Den verdenskendte fredsforsker Ole Wæver, professor på Københavns Universitet og leder af Forskningscenter for Løsning af Internationale Konflikter (CRIC) mener, at faren for at atomvåben bliver brugt er større end nogensinde, og at alt for få – også af politikerne – forstår alvoren i dette.

Der er så megen indsigt og væsentlige pointer i Ole Wævers foredrag, at de ikke kan ydes retfærdighed ved et kort resume. Hør derfor straks her Ole Wæver udrede  facts og sammenhænge med  egne klare ord, som det skete d. 10. Oktober 2020 på Aldrig Mere Krigs årsmøde i Ubuntuhuset, hvorfra der også gengives en saglig dialog.

Del 2 af optagelsen af Aldrig Mere Krigs møde om atomvåbnene, hvor Ole Wæver også deltager, drejer sig om hvordan kampagnen “Forbyd Atomvåben” får skaffet mindst 50.000 underskrifter som forpligter Folketinget til at debattere borgerforslaget   Danmark skal tilslutte sig FN-traktaten om forbud mod atomvåben”: https://flygtningeogfred.dk/hvordan-skal-kampagnen-forbyd-atomvaaben-arbejde-oplaeg-af-hasse-schneidermann-paa-dialog-moede-med-bl-a-ole-waever/Her er også flere links til relevant materiale.

Her er link til Ole Wævers Forskningscenter for Løsning af Internationale Konflikter, CRIC https://cric.ku.dk/

Og link til arrangørerne Aldrig Mere Krig med hjemmesiden Aldrig Mere Krig  http://aldrigmerekrig.dk/  og facebooksiden Aldrig Mere Krig https://www.facebook.com/aldrigmerekrig/

Og hjemmeside for arrangøren Forbyd Atomvaaben http://www.atomvaabenforbud.nu/  og Facebookside for Forbyd Atomvaaben https://www.facebook.com/Atomvaabenforbudnu-100252575098156/?ref=page_internal

Del meget gerne linkene fra både første og andet indslag fra Aldrig Mere Krig-mødet om de farlige atomvåben videre til andre der kunne være interesserede.

Ole Wæver med Herup-plakaten som tak for oplægget

 

– og lyttende deltagere

2 tanker om “Hør konfliktforsker Ole Wæver om atomvåbens øjeblikkelige farlighed og debat herom.”

  1. Pingback: Er det muligt at gøre militæret grønt eller er det bare grønvaskning? – idag.live

  2. Pingback: Om ICANs nye pjece om atomvåbens sundhedsfarlighed af lægen Klaus Arnung – idag.live

Skriv et svar