Undgå Atomkrig – Forbyd Atomvåben! Hør Klaus Krogsbæk herom.

Klaus Krogsbæk fortæller her om sit brændende ønske om at gøre os alle opmærksomme på at det er nødvendigt at vi hver især og sammen fortæller vores politikere og politisk ansvarlige om den frygt for atomkrig som optrapningen af krigen i Ukraine giver os og som bør tænkes med i alle krigens beslutninger.

Som Klaus Krogsbæk skriver:

”Putin har ansvaret for krigen i Ukraine. Vi har ansvaret for, hvordan vi reagerer, – og derfor et medansvar for at krigen ikke udvikler sig til en atomkrig. I alt, hvad vi gør, må vi bevæge os væk fra truslen om en atomkrig.” Derfor må vi nu have ”udbredt FNs forbud mod Atomvåben.”. Interviewet med Klaus Krogsbæk blev optaget d. 1. juli 2022.

Klaus Krogsbæk har lavet følgende udkast til breve til henholdsvis den russiske ambassødør i Danmark og til det lokale folketingsmecdlem: 220627Klaus-KrogsbaekTekst-tilPutin+politikere

Klaus Krogsbæk anbefaler interesserede at kontakte ”Forbyd Atomvåben – ICAN i Danmark” hvilket kan gøres vis hjemmesiden http://www.atomvaabenforbud.nu/kampagnen hvor man finder adresser på følgende kontaktpersoner:

Hasse Schneidermann, hasse.schneidermann@gmail.com  – tlf. 23 33 44 60

Helge Ratzer, helgeratzer@hotmail.com   – tlf. 20 47 96 99

Jessie Seehuusen, jessie@smorumnet.dk – tlf. 51 37 34 68

eller Palle Bendsen, palle@noah.dk – tlf. 30 13 76 95

Man kan også kontakte Klaus Krogsbæk på klauskrogsbaek@gmail.com – Tlf. 2925 4865

På nettradioen ”Flygtninge og Fred”  https://flygtningeogfred.dk/  er man velkommen til at bruge søgerubrikken (på forsiden for oven til højre) til at høre flere tidligere indslag omkring Atomvåben.

 

Forbyd Atomvåben!
Klaus Krogsbæk aktiv i Forbyd Atomvåben – ICAN i Danmark

 

 

Skriv et svar